PROBLEMLØSERE.  NYTÆNKERE.  ENTUSIASTER FOR VELVÆRE

Om Sevenheaven

Hos Sevenheaven tror vi på, at en af de særlige ingredienser, der skal til, i skridtet mod en bedre verden, starter med en god og uforstyrret nattesøvn. Vi har en vision om, at god søvnkvalitet er god velvære, og når man er i en tilstand af god velvære, så er man også i stand til at fungere bedst muligt både fysisk og mentalt. Og efter flere års søvn på forskellige traditionelle puder, var vi klar på at tænke ud af boksen. 

For os er en anderledes søvn – en unik søvn. Og vi er stolte af at kunne præsentere vores ErgoSoft Grid teknologi, som er lavet af et materiale, der ikke er set før herhjemme – indtil nu!

Efter et utal af kreative timer og afprøvelser af forskellige forme og designs, stod vi i efteråret 2023 klar med tre individuelle prototyper, der i dag udgør vores puder: ERGOSOFT butterfly, ERGOSOFT plana & ERGOSOFT hybrid.

Det vigtigste for os var, at de puder vi endte med, skulle ramme enhver subjektiv smag. Men ligeså vigtigt, at de kunne tilbyde det samme: Ortopædiske egenskaber, der sikrer god søvn og sund velvære – så vi alle har overskud til smil, når vi møder hinanden ude i verden.

Det er nogle anderledes – men helt unikke puder, som vi hos Sevenheaven mener, at alle skal have muligheden for at opleve.