1. Introduktion

   – Når du besøger vores webside, indsamles der oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre din oplevelse på websiden samt til at øge værdien af de annoncer, du bliver vist. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websiden. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Cookies:

   – Cookies er små datafiler, der gemmes på din enhed for at identificere din browser.
Cookies forbedrer din oplevelse på websiden ved at personliggøre den samt huske dine præferencer. Cookies giver os desuden mulighed for at vise dig annoncer både på og uden for vores webside. Cookies kan være på din enhed i en længere periode. Du kan altid styre og ændre dine cookieindstillinger og præferencer fra din browser. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Ved at slette eller blokere cookies forringes din oplevelse på vores side; du vil blive vist annoncer, der er mindre relevante for dig og de vil optræde hyppigere. Du kan også risikere, at websiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3. Personoplysninger:

   – Vi indsamler visse personoplysninger om dig. Personlige oplysninger er alle former for informationer, der til en vis grad kan henføres til dig. Når du benytter vores webside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved tilgang af indhold, hvis du foretager et køb, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger mv.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med et køb.

4. Sikkerhed:

   – Sikkerheden for dine personlige data er vigtige for os. Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi bruger kommercielt acceptable midler til dette formål. På trods af dette, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed, da ingen metode til elektronisk opbevaring eller transmission over internettet er 100% sikkert.

5. Formål:

   – Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

6. Periode for opbevaring:

   – Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

7. Videregivelse af oplysninger til tredjepart:

   – I visse tilfælde får tredjeparter adgang til dine personoplysninger

Eksterne leverandører: Følgende typer af eksterne leverandører vi gør brug af: Tjenesteudbydere, servicevirksomheder og transportører.

Kontaktoplysninger og andre relevante oplysninger, vi har registreret om dig, kan videregives til leverandøren, i det omfang det er nødvendigt, for at leverandøren kan udføre tjenesten.

Derudover bruger vi følgende typer eksterne tjenesteudbydere, hvis du har givet samtykke til markedsføring:

Annoncenetværk herunder, men ikke begrænset til: Meta Ads, Google Ads og TikTok Ads.
Medie- og markedsundersøgelsesbureauer:

Vi deler kun dine personoplysninger med eksterne leverandører i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere relevant reklame, tilbud, indhold, anbefalinger og for at udføre analyser med det formål at forbedre og videreudvikle vores side.

8. Indsigt og klager

   – Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@sevenheaven.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

9. Udgiver

   – Websiden ejes og publiceres af:

DH Online ApS

CVR: 43050370
Adresse: Fredensvej 14A, 2630 Taastrup
Telefon: 25721660
Email: kontakt@sevenheaven.dk